Ο Στέφανος Ξενάκης σε ένα talk με την Τίνα Δασκαλαντωνάκη στο Utopia @ Golden Hall

Ο Στέφανος Ξενάκης σε ένα talk με την Τίνα Δασκαλαντωνάκη στο Utopia @ Golden Hall
21
Μαΐου
17:00

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα του βιβλίου "Το Δώρο" και να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος της Τίνας Δασκαλαντωνάκη την Τρίτη 21/5 στις 5 το απόγευμα θα είναι ο Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας του βιβλίου "Το Δώρο" που κυκλοφορεί από την Key Books και είναι talk of the town. Μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον ειδικό σε θέματα αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης που θα σας μιλήσει για το πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.

Μην το χάσετε!

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης