Ελάτε στο Utopia στο Golden Hall και βγάλτε φωτογραφία σαν εξώφυλλο του InStyle

Ελάτε στο Utopia στο Golden Hall και βγάλτε φωτογραφία σαν εξώφυλλο του InStyle
5
Ιουλίου
18:00

Η νέα σας profile picture στo instagram και στο facebook σας θα είναι με εσάς στο cover του αγαπημένου σας περιοδικού μόδας και ομορφιάς.

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου event "Φωτογραφηθείτε σαν εξώφυλλο του InStyle", το Utopia @ Golden Hall και το InStyle αποφάσισαν την Παρασκευή 5 Ιουλίου από τις 18.00 - 21.00 και το Σάββατο 6 Ιουλίου από τις 12.00 - 16.00 να επαναλάβουν το event για όλες όσες δεν πρόλαβαν να βρεθούν στο πρώτο ή δεν ήταν ανάμεσα στις 30 τυχερές που κέρδισαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σαν εξώφυλλο του αγαπημένου τους γυναικείου περιοδικού.

Αν λοιπόν και εσείς έχετε ονειρευτεί να δείτε τον εαυτό σας στο εξώφυλλο του αγαπημένου σας περιοδικού. Αν έχετε σκεφτεί ότι αξίζετε μια καριέρα μοντέλου, αλλά δεν την έχετε κάνει ακόμα, το Utopia σε συνεργασία με το περιοδικό InStyle σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να βγάλετε τη νέα σας profile picture στα social media από τον fashion photographer του περιοδικού InStyle και να ποζάρετε ως το covergirl της αγαπημένης σας έκδοσης.

Tην Παρασκευή στις 5 Ιούλη (από τις 18.00 έως τις 21.00) και το Σάββατο στις 6 Ιουλίου (από τις 12.00 έως τις 16.00), o fashion photographer του περιοδικού Instyle σας περιμένει στο Golden Hall στο concept showroom του Utopia για να σας τραβήξει την πλέον Instagram-ική φωτογραφία που θα έρθει στο mail σας για να ανεβάσετε στα social media σας ως post ή να επιλέξετε ως τη νέα profile picture σας. Extra info: Οι fashion και beauty experts του InStyle θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν στην επιμέλεια του look σας και να σας δώσουν όλα τα tips που θέλατε να μάθετε από τους experts και δεν μπορούσατε μέχρι σήμερα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να είστε εσείς μία από τις τυχερές της κλήρωσης για τη φωτογράφηση είναι να αφήσετε το comment σας στο αντίστοιχο Facebook ή Instagram post του InStyle δηλώνοντας την ημέρα που θα επιθυμούσατε να φωτογραφηθείτε (Παρασκευή ή Σάββατο) για να μπείτε στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς μία από τις 30 τυχερές που θα κερδίσουν το δικό τους εξώφυλλο!

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν μέσω των social media accounts του InStyle και στο instyle.gr. Καλή επιτυχία.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης