Magic Family Photoshoot

Magic Family Photoshoot
13
Σεπτεμβρίου
16:00

Ελάτε την Παρασκευή και το Σάββατο στο Magic Box του Utopia @ Golden Hall και φωτογραφηθείτε με την οικογένειά σας.

Κοιτάζετε τις παιδικές φωτογραφίες σας με την οικογένειά σας στα φωτογραφικά albums που έχετε αφήσει στο σπίτι των γονιών σας και σκέφτεστε ότι πλέον οι millennials δεν βγάζουν πια τέτοιες εικόνες; Θέλετε να ποζάρετε με την οικογένειά σας για έναν επαγγελματία φωτογράφο για να αποτυπώσετε τη στιγμή αυτή στο χρόνο, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα;

Το Utopia σας δίνει την ευκαιρία για δύο μέρες να βγάλετε στο concept showroom τις πιο fun family photos! Γονείς και παιδιά μπορείτε να φωτογραφηθείτε όλοι μαζί στο πιο... μαγικό σκηνικό! Ένας επαγγελματίας φωτογράφος θα απαθανατίσει τις πιο απίθανες οικογενειακές στιγμές σας μέσα στο Magic Box του Κωνσταντίνου Ρήγου!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στο concept showroom του Utopia στο ισόγειο του Golden Hall (επίπεδο 0) και να ποζάρετε στο φωτογραφικό φακό του φωτογράφου την Παρασκευή 13/9 από τις 4 μέχρι τις 8 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 12 μέχρι τις 4 το μεσημέρι. Τις επόμενες ημέρες στο e-mail σας θα λάβετε την αναμνηστική φωτογραφία, ώστε να την έχετε για πάντα στο οικογενειακό σας album.

Μην χάσετε το event για κανένα λόγο.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης