Ανακαλύψτε τη μαγεία του κρασιού με τη Χρυσούλα Κυριακοπούλου

Ανακαλύψτε τη μαγεία του κρασιού με τη Χρυσούλα Κυριακοπούλου
2
Νοεμβρίου
14:00

Η Χρυσούλα Κυριακοπούλου θα μας μυήσει στον κόσμο του κρασιού.

To concept showroom του Utopia @ Golden Hall δεν φιλοξενεί μόνο τα πιο ενδιαφέρονται αντικείμενα προσεκτικά επιλεγμένα από τον curator του Magic Box, Κωνσταντίνο Ρήγο, αλλά διοργανώνει και μερικά από τα πιο καλύτερα events της πόλης μόνο για τους επισκέπτες του. Αυτή το Σάββατο και την Κυριακή σε συνεργασία με το περιοδικό Αθηνόραμα το Utopia @ Golden Hall σας καλεί να ανακαλύψετε τη μαγεία του κρασιού.

To Utopia @ Golden Hall σας καλωσορίζει στην 3η θεματική ενότητα του ‘’Magic Box’’ με curator τον Κωνσταντίνο Ρήγο στις 02 & 03 Νοεμβρίου συνδιοργανώνοντας μαζί με το Αθηνόραμα το event ‘’Ανακαλύψτε τη Μαγεία του κρασιού’’με τη Χρυσούλα Κυριακοπούλου.

Ένα ραντεβού στα τυφλά… με τα κρασιά! Αν θέλετε να παίξετε με τα αρώματα και τις γεύσεις, να μυρίζετε, να γευτείτε, να χρησιμοποιήσετε τις αισθήσεις σας και να μαντέψετε, το event αυτό είναι για εσάς!

Εσείς είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα λευκό από ένα ροζέ κρασί χωρίς να βλέπετε; Ή ένα ροζέ από ένα ερυθρό μόνο από τα αρώματα; Ανακαλύψτε τις διαφορές των λευκών, ροζέ και ερυθρών κρασιών μέσα από μια τυφλή γευσιγνωσία με μαύρα ποτήρια!

Η Χρυσούλα Κυριακοπούλου σας μυεί στον κόσμο του κρασιού για δυο ημέρες σε τρία διαφορετικά group.

Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή στο παρακάτω link για να μην χάσετε το event.

Πληροφορίες:

Σάββατο 02 Νοεμβρίου : 14.00 – 15.00, 15.30 – 16.30, 17.00 – 18.00
Κυριακή 03 Νοεμβρίου : 14.00 – 15.00, 16.00 – 17.00, 18.00 – 19.00

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης