Η Μαρία Μπεκατώρου σε ένα magic talk με τον Κωνσταντίνο Ρήγο στο Utopia @ Golden Hall

Η Μαρία Μπεκατώρου σε ένα magic talk με τον Κωνσταντίνο Ρήγο στο Utopia @ Golden Hall
3
Νοεμβρίου
12:30

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την παρουσιάστρια.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου ακούει στο όνομα "Magic Box" και σχετίζεται με όλα αυτά που φέρνουν ακόμα μαγεία στη ζωή μας και την κάνουν πιο κινηματογραφική και παραμυθένια, όπως ακριβώς και οι αναφορές του χορογράφου, σκηνοθέτη και εικαστικού καλλιτέχνη. Μια βόλτα από εντυπωσιακό installation στο ισόγειο του Golden Hall θα σας μεταφέρει στο μαγικό κουτί του Κωνσταντίνου Ρήγου, όπου θα μπορέσετε να δείτε και ανακαλύψετε όλα όσα κρύβει μέσα του.

Και αν εκτός από τα μοναδικά αντικείμενα που έχει συλλέξει ο curator, θέλετε ακόμα έναν λόγο για να επισκεφτείτε το Utopia, να σας πούμε ότι καλεσμένη του Κωνσταντίνου Ρήγου την Τρίτη 05/11 στις 13:30 το μεσημέρι θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Το καλό κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης που σας κρατάει συντροφιά μέσα από τις εκπομπές της και αγαπούν όλοι, θα βρεθεί για ένα απολαυστικό Magic Talk μαζί με τον χορογράφο, σκηνοθέτη και εικαστικό καλλιτέχνη στο installation του Magic Box στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για την τηλεοπτική της πορεία, την προσωπική της ζωή και όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα. Μην χάσετε την ανατρεπτική συνέντευξη.

Να είστε εκεί!

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης