Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σε ένα talk με τους MI-RO στο Utopia @ Golden Hall

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σε ένα talk με τους MI-RO στο Utopia @ Golden Hall
27
Νοεμβρίου
18:00

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τη fashion & style expert.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια των MI-RO ακούει στο όνομα "Eclecticism" και σχετίζεται με την αψεγάδιαστη αισθητική και το λιτό, αλλά πολυτελές design. Μια βόλτα από το installation των fashion designers στο ισόγειο του Golden Hall θα σας μεταφέρει σε ένα μυστηριώδες μπουντούαρ ενός ονειρεμένου γαλλικού καταστήματος που έχει στολιστεί ονειρικά για τα Χριστούγεννα και μέσα στο οποίο βρίσκονται τα αντικείμενα φετίχ που θέλετε να αποκτήσετε αυτή την εορταστική περίοδο.

Και αν εκτός από τα μοναδικά αντικείμενα που έχουν συλλέξει οι curators, θέλετε ακόμα έναν λόγο για να επισκεφτείτε το Utopia, να σας πούμε ότι καλεσμένη των MI-RΟ την Τετάρτη 27/11 στις 18:00 το απόγευμα θα είναι η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Το style icon και και fashion & style expert θα βρεθεί στο installation του Eclecticism στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για το προσωπικό στιλ, τη μόδα, τις celebrities που ντύνει και όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για την ίδια και δεν είχαμε μέχρι σήμερα τη δυνατότητα.

Να είστε εκεί!

Credit φωτογραφίας: Κοσμάς Κουμιανός

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης