Οι experts των Dancing Scissors κάνουν τα πιο fun παιδικά χτενίσματα στο Utopia

Οι experts των Dancing Scissors κάνουν τα πιο fun παιδικά χτενίσματα στο Utopia
18
Ιανουαρίου
12:00

Μετά την επιτυχία του πρώτου event των Dancing Scissors, οι επαγγελματίες του αγαπημένου μας παιδικού κομμωτηρίου θα κάνουν ξανά μοναδικά παιδικά χτενίσματα στους μικρούς φίλους του Utopia.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από χαρούμενα παιδιά που στις βόλτες με τους γονείς τους μοιράζονται ξεχωριστές εμπειρίες. Και όπως οι μεγάλοι θέλουν να κάνουν glam up, έτσι και οι μπόμπιρες της ζωής μας αγαπούν το pampering. Για αυτό και οι experts των Dancing Scissors για δύο μόνο μέρες επιστρέφουν στο concept showroom του Utopia για να κάνουν στα μικρά κορίτσια και αγόρια τα πιο cool παιδικά χτενίσματα. Οι μικρές κυρίες μεταξύ άλλων μπορούν να απολαύσουν εντυπωσιακές κοτσίδες με glitter, ενώ οι μικροί κύριοι να δοκιμάσουν hair styles με πάστα πηλού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να απολαύσετε τις υπηρεσίες αυτές είναι να βρεθείτε αυτή την Παρασκευή 17/01 από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο 18/01 από τις 12.00 μέχρι τις 17.00 στο Utopia @ Golden Hall (Επίπεδο 0). Αφεθείτε στα χέρια ενός επαγγελματία των Dancing Scissors για να απολαύσουν οι μικροί ήρωες κάθε οικογένειας μοναδικά παιδικά χτενίσματα! Ελάτε με τους μικρούς μας φίλους στο showroom Eclecticism των MI-RO και ζήστε την πιο fun εμπειρία για παιδιά.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης