Η Θάλεια Καραφυλλίδου σε ένα talk με την Τίνα Δασκαλαντωνάκη στο Utopia @ Golden Hall

Η Θάλεια Καραφυλλίδου σε ένα talk με την Τίνα Δασκαλαντωνάκη στο Utopia @ Golden Hall
23
Απριλίου
17:00
Επίπεδο 0

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την editor-in-chief της ελληνικής Vogue.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη της Τίνας Δασκαλαντωνάκη την Τρίτη 23/4 στις 5 το απόγευμα θα είναι η Θάλεια Καραφυλλίδου, editor-in-chief της Vogue Greece. H Θάλεια θα μας μιλήσει για όλο το παρασκήνιο του relaunch της ελληνικής Vogue, για τη μόδα του 2019, για τα fashion & beauty trends της σεζόν και φυσικά για όλα τα θέματα που πραγματικά απασχολούν τις σύγχρονες γυναίκες.

Μην το χάσετε!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Θάλεια Καραφυλλίδου, διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε λίγο πριν το talk της στο Utopia @ Golden Hall

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης