Προστασία προσωπικών δεδομένων

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Καλωσήρθατε στον ιστότοπο www.goldenutopia.gr (εφεξής «Ιστότοπος»). Ο Ιστότοπος έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία «LAMDA ΔΟΜΗ Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Ακινήτων» (εφεξής «LAMDA ΔΟΜΗ Α.Ε.» ή «Εταιρεία»), με σκοπό την παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών για τους επισκέπτες/ χρήστες (Χρήστες) αυτού. Η LAMDA ΔΟΜΗ Α.Ε. είναι Υπεύθυνη Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, που λαμβάνει μέσω της χρήσης του Ιστότοπου, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation, εφεξής και ως «ΓΚΠΔ» ή «GDPR»). Στην παρούσα Δήλωση σας παρέχουμε πληροφορίες αναφορικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς, τον τρόπο και τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε, τους τρίτους με τους οποίους μοιραζόμαστε τα δεδομένα αυτά, καθώς και τα δικαιώματα που διαθέτετε.

Ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Προσωπικά δεδομένα είναι εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν σε ένα φυσικό πρόσωπο, του οποίου η ταυτότητα είναι ή μπορεί να γίνει γνωστή. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία μπορεί να συλλεγούν κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο είναι τα ακόλουθα: όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας. Εάν σε αυτά τα δεδομένα αποφασίσετε να συμπεριλάβετε δεδομένα ειδικής κατηγορίας, αυτά θα διαγραφούν αμέσως με την παραλαβή του μηνύματός σας. Επίσης, συλλέγονται δεδομένα σχετικά με την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας μέσω της εγκατάστασης των αυστηρά απαραίτητων cookies. Αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση που το επιλέξετε, συλλέγονται επιπρόσθετα δεδομένα πλοήγησης μέσω των cookies που έχετε ενεργοποιήσει δίνοντας τη συγκατάθεσή σας. Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies θα βρείτε στην Πολιτική Cookies.

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η LAMDA ΔΟΜΗ Α.Ε. επεξεργάζεται τα δεδομένα των Χρηστών του Ιστοτόπου, στο πλαίσιο του έννομου συμφέροντος της προκειμένου αφενός να ικανοποιήσει τα αιτήματα επικοινωνίας των προσώπων και αφετέρου να παρέχει μία ύψιστης ποιότητας πλοήγηση στην ιστοσελίδα.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

Στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του ιστοτόπου και την υλοποίηση του σκοπού της επεξεργασίας, η Εταιρεία δύναται να διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτες εταιρείες, όπως εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης εμπορικών κέντρων, υπηρεσίες διαφήμισης και εταιρείες υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων, όπως η εταιρεία CLICKHOUSE AE. Στην περίπτωση αυτή η Εταιρεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι συνεργάτες της να έχουν εξουσιοδοτηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό και να δεσμεύονται πλήρως από το απόρρητο και τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στη νομοθεσία σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των ανωτέρω δεδομένων.

Πώς προστατεύει η Εταιρεία τα δεδομένα σας;

Η Εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, σύμφωνα με τα τεχνολογικά πρότυπα και τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, είτε από την ίδια είτε από τρίτα μέρη για λογαριασμό της, είναι σύννομη, ενδεδειγμένη και διαθέτει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για να αποτρέψει κάθε μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών.

Για πόσο χρονικό διάστημα θα τηρούνται τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η Εταιρεία τηρούνται υποχρεωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας. Με τη λήξη αυτής (της διάρκειας), τα δεδομένα διαγράφονται εκτός αν άλλως ορίζεται από το κείμενο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο ή καθόσον απαιτείται για την προάσπιση δικαιωμάτων της Εταιρείας ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, έχετε και μπορείτε να ασκήσετε τα κάτωθι δικαιώματά σας και δη (α) το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και στις σχετικές με την επεξεργασία πληροφορίες, (β) το δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών και συμπλήρωσης τυχόν ελλιπών δεδομένων σας, (γ) το δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη») και (δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας για τις περιπτώσεις που ορίζει ρητά ο νόμος, (ε) το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (πχ cd), (στ) το δικαίωμα διαβίβασης των δεδομένων σας σε άλλον - πλην εμάς- υπεύθυνο επεξεργασίας, καθώς και (ζ) το δικαίωμα εναντίωσης σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τις περιπτώσεις που ορίζει ρητά ο νόμος. Η άσκηση ενός εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας γίνεται με υποβολή σχετικού έγγραφου αιτήματός σας προς την Εταιρεία μας στο οποίο αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε εντός προθεσμίας ενός (1) μήνα από την παραλαβή του. Γίνεται μνεία ότι η εν λόγω προθεσμία δύναται να παραταθεί για δύο (2) επιπλέον μήνες λαμβανομένης υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματός σας, ως και του αριθμού των εν γένει αιτημάτων.
Περαιτέρω, η Εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώσει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, για τυχόν παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία ενδέχεται να θέσει σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και υπό την προϋπόθεση ότι τούτη δεν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που προβλέπει ρητά ο νόμος. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον οι ίδιοι διαπιστώσετε παραβίαση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω για τυχόν απορίες/θέματα;

Για οποιαδήποτε δε απορία σας, διευκρίνιση ή αίτημά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση personaldata@lamdadev.com

 

 

 

Ανακαλύψτε όλα τα events,
τις δράσεις και τους καλεσμένους του Utopia

Nespresso Variations Nordic

Ανακαλύψτε τη δική σας σκανδιναβική στιγμή απόλαυσης με τις νέες limited ποικιλίες της Nespresso στο Eclecticism του Utopia την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης