Χριστίνα Πολίτη, τι είναι για σένα Utopia;

Χριστίνα Πολίτη, τι είναι για σένα Utopia;

Δείτε το video από το talk της Χριστίνας Πολίτη με την Τίνα Δασκαλαντωνάκη και όσα έγιναν το απόγευμα της συνάντησής τους στο Utopia @ Golden Hall.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Πρώτη καλεσμένη της curator Τίνας Δασκαλαντωνάκη στα talks του Utopia ήταν η Χριστίνα Πολίτη, γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον δήμο της Αθήνας. Η Cosmopoliti μοιράστηκε με το κοινό ιστορίες που έχει ζήσει στα Oscars, ποια είναι η δική της Utopia, αλλά και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εμπειρίες που δεν είχε αποκαλύψει μέχρι σήμερα και τις οποίες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

Το απόγευμα εκείνο στις δύο υπέροχες κυρίες, σέρβιρε Afternoon Tea το εστιατόριο Pastis (επίπεδο 2), μια ιεροτελεστία που μπορείτε να απολαύσετε και εσείς στο Golden Hall. Δείτε φωτογραφίες από το event ακριβώς και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.