Μιχάλη Μιχαήλ, ποιος είναι τελικά ο καλύτερος Έλληνας σεφ εκεί έξω;

Μιχάλη Μιχαήλ, ποιος είναι τελικά ο καλύτερος Έλληνας σεφ εκεί έξω;

Δείτε το video από το talk του Μιχάλη Μιχαήλ με την Τίνα Δασκαλαντωνάκη και όσα έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε στο Utopia @ Golden Hall.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το απόγευμα της 17ης Απριλίου στο Utopia Talks με την Τίνα Δασκαλάντωνάκη ήταν o Μιχάλης Μιχαήλ που σε μία απολαυστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε για την ελληνική κουζίνα και γιατί την αγαπά, αλλά και τη σύγχρονη γαστρονομική της Αθήνας που είναι πλέον ένας διεθνής τουριστικός προορισμός. Δείτε το video και τις φωτογραφίες.

Το απόγευμα εκείνο το Il Barretto (επίπεδο 0) σέρβιρε στον Μιχάλη και στην Τίνα λαχταριστά πιάτα για να συνεχίσουν την κουβέντα τους με καλό φαγητό και καλό καφέ. Αν αγαπάτε και εσείς την ιταλική κουζίνα και τον creative coffee μπορείτε να απολαύσετε στο cafe restaurant στο Golden Hall τις καλύτερες συνταγές. Δείτε φωτογραφίες από το event ακριβώς και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

Για σχεδόν δύο εβδομάδες λόγω μεγάλης επιτυχίας και παράλληλα με το talk του Μιχάλη Μιχάλη οι επισκέπτες του Utopia είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το εμβληματικό άρωμα του λονδρέζικου brand Jο Malone London, Lime Basil & Mandarin με ένα μοναδικό τρόπο. Mini hand massages -μια ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης των χεριών-, scent discovery με τη μοναδική τέχνη της Jο Malone London και υπηρεσίες χαρακτικής (αρχικά, ημερομηνία, ευχή) στο άρωμα ή στο κερί Jο Malone London, με στόχο την απόλυτη εξατομίκευση, sur mesur, ήταν ανάμεσα σε αυτά που προσέφεραν οι experts του αγαπημένου μας brand, το οποίο μπορείτε πάντα να βρείτε στο attica. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω.