Θάλεια Καραφυλλίδου, τι δεν σου αρέσει να βλέπεις να φοράνε οι Ελληνίδες;

Θάλεια Καραφυλλίδου, τι δεν σου αρέσει να βλέπεις να φοράνε οι Ελληνίδες;

Δείτε το video από το talk της editor-in-chief της ελληνικής Vogue με την Τίνα Δασκαλαντωνάκη στο Utopia @ Golden Hall.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 23ης Απριλίου στο Utopia Talks με την Τίνα Δασκαλαντωνάκη ήταν η Θάλεια Καραφυλλίδου, η editor-in-chief της ελληνικής Vogue που σε μία απολαυστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε το επαναλανσάρισμα της Vogue, το μέλλον της μόδας, την Anna Wintour και το στιλ των Ελληνίδων. Δείτε το video από κάτω.

Το απόγευμα εκείνο το Danesi Coffee House (επίπεδο 1) σέρβιρε στη Θάλεια και στην Τίνα δροσερά ποτά για να απολαύσουν μετά το talks τους. Δείτε φωτογραφίες από το event ακριβώς και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.