Κίμωνα Φραγκάκη, τι ενδιαφέρει τελικά σήμερα τους άντρες;

Κίμωνα Φραγκάκη, τι ενδιαφέρει τελικά σήμερα τους άντρες;

Δείτε το video από το talk του Κίμωνα Φραγκάκη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και όσα έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε στο Utopia @ Golden Hall.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το απόγευμα της 28ης Ιουνίου στο Utopia Talks με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο ήταν ο Κίμων Φραγκάκης, εκδότης του andro.gr και διοργανωτής του Ladies Run. O guru των media μίλησε μεταξύ για το σύγχρονο, αντρικό lifestyle και την εξέλιξή του, τους καλούς τρόπους, το στιλ των ανδρών σήμερα και την προσωπική του εμπειρία ως ένας από τους πιο κομψούς Αθηναίους. Δείτε το video από το εξαιρετικά ενδιαφέρον talk και τις φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο αντρών.

Και μην ξεχνάτε να μπαίνετε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται τις επόμενες μέρες.

Όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι επισκέπτες του Utopia είχαν την ευκαιρία μέσα από το Cold Brew Experience event της Starbucks να ανακαλύψουν τα πιο δροσιστικά ροφήματα του καλοκαιριού, το Cold Brew με Ginger Ale Tonic και το Cold Brew με Sicilian Lemonade Tonic. Όσοι πέρασαν από το Utopia σταματούσαν στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Starbucks για να δοκιμάσουν τις νέες, καλοκαιρινές προτάσεις της αλυσίδας και να πάρουν δώρο ένα reusable cup, γιατί οι νέοι νομάδες αγαπούν και τον καλό καφέ και το περιβάλλον. Δείτε φωτογραφίες από το event.