Ορφέα Αυγουστίδη, γιατί δεν ήθελες να γίνεις ηθοποιός όταν ήσουν μικρός;

Ορφέα Αυγουστίδη, γιατί δεν ήθελες να γίνεις ηθοποιός όταν ήσουν μικρός;

Δείτε το video από το talk του Ορφέα Αυγουστίδη με τον Κωνσταντίνο Ρήγο και όσα έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε στο Utopia @ Golden Hall.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το απόγευμα της 19ης Σεπτεμβρίου στο Magic Talk με τον Κωνσταντίνο Ρήγο ήταν ο Ορφέας Αυγουστίδης που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε για το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής του, το method acting, πώς είναι να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με δύο ηθοποιούς και γιατί μικρός δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

Η εβδομάδα τελείωσε με το event της Nespresso που παρουσίασε τρεις νέες εκπληκτικές ποικιλίες της Nespresso, οι οποίες συνδυάζονται τέλεια με γάλα και μπορούν να δημιουργηθούν από μία μηχανή Nespresso. Οι επισκέπτες του Golden Hall δοκίμασαν Chiaro, ένα απαλό χαρμάνι, το οποίο αναδίδει νότες φυσικής καραμέλας και γλυκού μπισκότου όταν συνδυάζεται με γάλα, Scuro που έχει έντονη γεύση καβουρδισμένου καφέ, το οποίο ισορροπεί τέλεια με το γάλα, και Corto με ισχυρή, μεστή γεύση η οποία γίνεται πιο απαλή και κρεμώδης όταν προστεθεί λίγο γάλα. Δείτε τις φωτογραφίες από το event εδώ: