Σμαράγδα Καρύδη, τι σου προκαλεί αφόρητη πλήξη;

Σμαράγδα Καρύδη, τι σου προκαλεί αφόρητη πλήξη;

Δείτε το video από το talk της Σμαράγδας Καρύδη με τον Κωνσταντίνο Ρήγο και όσα έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε στο Utopia @ Golden Hall.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 25ης Σεπτεμβρίου στο Magic Talk με τον Κωνσταντίνο Ρήγο ήταν η Σμαράγδα Καρύδη που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε για όσα βαριέται, για το πώς έχει αλλάξει η εμπειρία των ταξιδιών σε σχέση με το παρελθόν, πώς είναι να συζείς με έναν ηθοποιό και όσα θα έκλεινε στο δικό της μαγικό κουτί. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

Η εβδομάδα τελείωσε με το event "Magic Highlights" του Ianos Art Shop στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου όπου το κατάστημα γέμισε το Utopia με αντικείμενα που εσωκλείουν μαγεία για να σας δώσει έμπνευση να δημιουργήσετε το δικό σας magic box στο σπίτι σας, όπως έκανε ο Κωνσταντίνος Ρήγος στο Utopia. Δείτε τις φωτογραφίες από το event εδώ και βρείτε τα αντικείμενα στο αγαπημένο μας shop: