Τζένη Θεωνά, τι δεν θα έκανες ποτέ στην τηλεόραση;

Τζένη Θεωνά, τι δεν θα έκανες ποτέ στην τηλεόραση;

Δείτε το video από το talk της Τζένης Θεωνά με τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρίου στο Magic Talk με τον Κωνσταντίνο Ρήγο ήταν η Τζένη Θεωνά που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε για όσα δεν θα έκανε στην τηλεόραση, τι την δυσκολεύει περισσότερο στη μητρότητα, τη σχέση της με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, τι δεν θα φόραγε ποτέ και που έχει φάει την καλύτερη καρμπονάρα στην Ελλάδα. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.