Καρδιές για όλους: Η καρδιά του Utopia χτυπάει για τα παιδιά

Καρδιές για όλους: Η καρδιά του Utopia χτυπάει για τα παιδιά

Ελάτε μαζί στο έργο μας. Διαβάστε πώς μπορείτε να σώσετε ένα παιδί. Γιατί κάθε παιδί με καρδιοπάθεια είναι υπόθεση ζωής.

Οι γιορτές τελειώσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει μαζί τους να τελειώσει και η διάθεσή μας για προσφορά. Και ποιο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη είναι μεγαλύτερο από το δώρο της ζωής; Κανένα φυσικά. Για τον λόγο αυτό το Utopia και οι MI-RO σε όλη τη διάρκεια της θεματικής Eclecticism στηρίζουν το έργο της οργάνωσης Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για Όλους.

Το Καρδιές για Όλους συστάθηκε το 2015 για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια, από τον καρδιοχειρουργό Καθηγητή κ. Αυξέντιο Καλαγκό, ως έμπρακτη δέσμευση και προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Το 35% των παιδιών στην Ελλάδα είναι ανασφάλιστα. Κάθε χρόνο στη χώρα μας γεννιούνται 800 έως 1.000 παιδιά με καρδιοπάθεια εκ των οποίων το 1/3 (κυρίως νεογνά) χρήζουν άμεσης καρδιοχειρουργικής επέμβασης.

Το Καρδιές για Όλους αναλαμβάνει για τα άπορα και ανασφάλιστα παιδιά, τη χρηματοδότηση των νοσηλίων για τις απαιτούμενες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις, πράξεις επεμβατικής καρδιολογίας και λοιπές ιατρικές εξετάσεις.
Μέσα σε αυτά τα τρία περίπου χρόνια παρουσίας του φορέα Καρδιές για Όλους στη χώρα μας, έχουν βοηθηθεί περισσότερα από 120 παιδιά.

Αν θέλετε να βοηθήσετε το σημαντικό έργο ζωής που κάνουν στην οργάνωση Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για Όλους μπορείτε να περάσετε από το showroom του Utopia στο ισόγειο του Golden Hall όπου υπάρχει κερματοσυλλέκτης, αλλά μπορείτε επίσης να στηρίξετε την οργάνωση κάνοντας δωρεά στον παρακάτω λογαριασμό: Τρ. Πειραιώς IBAN GR67 0171 4360 0064 3613 7512 577 ή Αρ. Καταθετικού λογαριασμού: 6436-137512-577.