Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχεις τελικά φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχεις τελικά φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης;

Δείτε το video από το talk της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τους MI-RO.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 18ης Δεκεμβρίου στο talk με τους fashion designers MI-RO ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μίλησε για τα αγαπημένα της Χριστούγεννα, τα ταξίδια που έχει κάνει και ξεχωρίζει, τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει και αν έχει φίλους από την τηλεόραση και φυσικά για το στιλ της. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

Την ίδια εβδομάδα, το Utopia και το πολυκατάστημα attica σε συνεργασία με τη Laura Mercier έστησαν για εφτά μέρες έξω από το concept showroom του Utopia έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για flash make-up από τους experts του beauty brand που λατρεύουν οι γυναίκες, οι οποίοι έδιναν tips, έκαναν μακιγιάζ και βοηθούσαν τις επισκέπτριες του Utopia να ανακαλύψουν τα προϊόντα που θα αλλάξουν για πάντα τη beauty routine τους! Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το event.